Marjolein (41)

Ik heb de behandeling als prettig ervaren en ik werd op een ontspannen en positieve manier gestimuleerd mijn oefeningen te doen. De oefeningen werden ook netjes in een schrift gezet om thuis te doen. Het scheelt erg als de oefentherapeut positief en stimulerend is en je je verhaal laat doen. Kortom de oefentherapie heeft mij erg geholpen om van mijn rughernia af te komen. Ik kwam met tranen in mijn ogen van de pijn de eerste keer binnen en overwoog een operatie. Ik ben nu weer volop aan het werk en vrijwel klachtenvrij.

 

Sanne (50):

Heel langzaam ging het steeds iets beter, maar ik heb duidelijk weinig tot geen rugpijn meer sinds ongeveer november 2017. Ik merk dat ik mezelf nog af en toe moet corrigeren (van ingezakt naar rechtop) maar veel dingen doe ik kennelijk toch inmiddels automatisch waardoor mijn klachten over zijn gegaan. En dat na 3 jaar rugpijn! 

 

Mw. (68):

Na veel fysio-behandelingen, die bij mij niet hielpen, terecht gekomen bij de Mensendieck-therapeute. Wat een verademing, eigenlijk na een aantal sessies was ik al van mijn pijn af. Bewust worden van hoe je loopt, zit en staat en daar steeds aan denken. Samen met een paar oefeningen!

 

Zoon van Linda:

Onze zoon van 11 heeft veel baat gehad bij de ontspanninstherapie van Alice. Zij heeft hem verschillende oefeningen aangeleerd die hij zowel thuis als op school, zonder dat anderen het zien, zelf kan doen. Deze oefeningen helpen om zijn aandacht van zaken die stress opleveren af te leiden, waardoor hij rustiger en zelfverzekerder is geworden.

 

Suzan (34):

Al in de eerste week van de behandeling merkte ik al dat mijn klachten afnamen. Met de duidelijke en effectieve oefeningen die ik voor thuis meekreeg, was ik veel sneller dan ik dacht, zo goed als van mijn nekklachten af. Daarnaast is Alice een vrolijk en positieve therapeut! Een aanrader. 

 

Netty (moeder van Joshua 15):

Onze oudste zoon liep krom van zijn zware schoolrugzak en de buikpijn waar geen eind aan kwam door de jaren. Binnen een paar weken was de rug c.q. schouderpijn over en ook de buikpijn bleek met simpele oefeningen op te lossen. We kregen er een relaxtere en vrolijkere puber voor terug!

 

Joshua (15):

De oefeningen hebben mij van mij rug-, schouder- en buikpijn afgeholpen. Ook heb ik geleerd door de oefeningen om mezelf rustiger te krijgen, waardoor ik me nu beter voel!

 

Maaike (22):

Ik heb het als zeer positief ervaren dat de therapie volledig op mijn wensen en behoeftes werd aangepast en dat ik er zelf toe werd uitgedaagd mee te denken en tot oplossingen te komen.

Buiten het op zoek gaan naar een oplossing voor mijn lichamelijke problematiek was er ook ruimte voor een lach en traan.

Nu, 1,5 maand verder ben ik mij veel bewuster van mijn houding en het belangrijkste: mijn pijnklachten zijn verdwenen! 

Ik kan iedereen een bezoek aan de praktijk aanraden.

 

Masha (36):

"Ik ben vriendelijk ontvangen waarbij met een kordate en gerichte vraagstelling het probleem en de oorzaak in kaart werden gebracht. In een ontspannen sfeer werd er doelgericht gewerkt binnen het wekelijkse half uurtje. Veel fijne tips waar je ook naast de afspraak thuis wat mee kan.  De grondoefeningen die we afspraken om thuis te doen, lukten me alleen niet altijd door andere prio's/ werkstress destijds. Fijn dat pro-actief werd aangegeven dan maar beter even te stoppen, want anders is het 'dweilen met de kraan open'. Ivm die 'kraan' ook weblinks gekregen naar sites en artikelen over mindfulness. Prettig dat er aandacht is voor zowel lichaam en geest, terwijl er niet buiten het eigen werkveld/ professionaliteit werd gegaan."

 

 

 

 

 

 

 

Volg ons nu ook via  
    

Nieuwsbrief 

Klik hieronder om de Beweeg Bewuster 
nieuwsbrief te ontvangen