najaar 2020
Corona praktijkregels
 

Behandeling kan live in de praktijk plaatsvinden mits u:

- niet verkouden bent 

- geen (lichte) ziekteverschijnselen heeft

- niemand uit uw gezin koorts heeft of wacht op de uitslag van een corona test

of onlangs (afgelopen 14 dagen) positief getest is.

- u niet korter dan twee wk geleden terug gekomen bent uit een oranje of rood gebied 

Voorzorgsmaatregelen: 

Bij de ingang vragen wij u de handen te desinfecteren.  Gelieve maximaal 5 minuten voor aanvang van uw afspraak naar binnen te komen en ook in de wachtkamer afstand van anderen te houden. Binnen het centrum werken wij met verschillende starttijden zodat drukte in de wachtkamer zoveel mogelijk voorkomen wordt.  

We bewaren waar dat kan 1,5 meter afstand tot u ook tijdens de behandeling. Indien fysiek contact noodzakelijk is voor de behandeling gebruiken wij handschoenen en mondkapjes. In de gangen en wachtkamer vragen wij u ook een mondkapje te dragen. Veel kwetsbaren bezoeken ons gebouw.

Daarnaast vragen wij u: Neem uw eigen handdoek mee.

Na afloop desinfecteren wij gebruikte materialen e.d.  

Mochten er vragen zijn, overleg dan met ons. 
Wij doen er alles aan om veilig te werken zowel voor u als voor onszelf. 

Wanneer u een afspraak op het laatste moment af moet bellen ivm (lichte) klachten kunnen wij de afspraak indien mogelijk omzetten in een videoconsult. Wij doen dit al sinds maart regelmatig en in veel gevallen werkt dit goed. Wij hebben een beveiligd systeem (avg proof) en zullen u daarvoor een link toesturen. Deze mogelijkheid bestaat ook als u wel behandeld wilt worden maar niet naar de praktijk wil of durft te komen. Oefeningen, coaching en advies kunnen dan zoveel mogelijk doorgaan.