Januari 2021
Corona update
 

In tegenstelling tot de lockdown van maart/april/mei mogen wij onze deuren open houden. Wij vallen onder de MEDISCHE contactberoepen en zijn dus onderdeel van de zorg.

Als je een persoonlijk consult niet aandurft is een videoconsult mogelijk. Geef dit aan dan ontvang je van ons een veilige (avg proof) uitnodiging en zien en horen we elkaar op het afgesproken tijdstip. Dit werkt bijvoorbeeld prima bij slaapproblematiek.

Behandeling kan live in de praktijk plaatsvinden mits u:

- niet verkouden bent 

- geen (lichte) ziekteverschijnselen heeft

- niemand uit uw gezin koorts heeft of wacht op de uitslag van een corona test

of onlangs (afgelopen 14 dagen) positief getest is.

- u niet korter dan twee wk geleden terug gekomen bent uit een oranje of rood gebied 

Voorzorgsmaatregelen: 

Bij de ingang vragen wij u de handen te desinfecteren.  Gelieve maximaal 5 minuten voor aanvang van uw afspraak naar binnen te komen en ook in de wachtkamer afstand van anderen te houden. Binnen het centrum werken wij met verschillende starttijden zodat drukte in de wachtkamer zoveel mogelijk voorkomen wordt.  

We bewaren waar dat kan 1,5 meter afstand. Indien fysiek contact noodzakelijk is voor de behandeling gebruiken wij handschoenen en mondkapjes. In de gangen en wachtkamer draagt u (en wij) sowieso een mondkapje. 

Daarnaast vragen wij u: Neem uw eigen handdoek mee.

Na afloop desinfecteren wij gebruikte materialen e.d.  En luchten wij de ruimte.

Mochten er vragen zijn, overleg dan met ons. 
Wij doen er alles aan om veilig te werken zowel voor u als voor onszelf. 

Wanneer u een afspraak op het laatste moment af moet bellen ivm (lichte) klachten kunnen wij de afspraak omzetten in een videoconsult.